1 mei 2017

Overige Diensten

Web analytics

Als bezoekers op jouw website of webshop komen, dan laten ze allerlei waardevolle informatie achter. Welke pagina's worden het meest bezocht en welke niet, hoelang kijken ze gemiddeld, waar en wanneer haken ze af, hoe zijn ze op de site terecht gekomen, wat is het rendement van online marketing campagnes, enzovoorts.

Door gebruik te maken van onder meer Google Analytics krijg je antwoord op al deze vragen inclusief onze interpretatie van en advies.

E-mail Marketing

In de loop der tijd verzamel je enorm veel e-mail adressen van klanten. Ook mailen is, mits goed gebruikt een prima instrument om jouw klanten te informeren via bijvoorbeeld een nieuwsbrief, om een omzet boost te realiseren of om nieuwe klanten aan te trekken.

Wij kunnen het klantenbestand segmenteren waardoor elke klantgroep de juiste boodschap ontvangt. We ontwerpen de E-mail en zorgen voor een heldere rapportage.

Nieuwsbrief uitbesteden

Nieuwsbrief uitbestedenMet een goede nieuwsbrief houd je op een eenvoudige manier het contact met je klantengroep in stand. Ook laat je aan potentiele klanten zien waar je voor staat en wat je doet.

Je verstuurt de nieuwsbrief naar mensen die zich hiervoor hebben ingeschreven op jouw website of in je winkel. Klantenbinding in optima forma en geheel in jouw huisstijl.