8 mei 2017

Websites en webshops

Websites en webshops bouwen

Jouw website of webshop bouwen we responsive 

Het hebben van een zogenaamde responsive website (websites of -shops geschikt voor mobiel gebruik) is door de enorme opmars van smartphones en tablets tegenwoordig onmisbaar. Bij ons ben je dan ook M-commerce (Mobile Commerce) proof! 

Een site of shop die niet geschikt is voor mobiel gebruik zorgt voor frustratie bij de gebruiker wat ten koste gaat van de conversie. Daarbij krijg je een lagere ranking als gevolg van het in 2015 door Google ingezette "Mobilegeddon'; een straf voor het feit dat jouw site niet mobiel vriendelijk is.

Wij bouwen jouw website of webshop in Magento of WordPress 

responsiveHeb je al een website of webwinkel en wil je deze verder uitbouwen of verbeteren? Of ben je op zoek naar een volledig nieuwe shop? Op basis van jouw wensen  en huisstijl ontwerpen en bouwen we in WordPress of Magento een professionele website of webshop die niet alleen geschikt is voor de PC, maar ook voor mobiel gebruik. 

We ontwerpen de website of -shop zo eenvoudig mogelijk voor een optimale gebruiksvriendelijkheid waardoor je geen omkijken hebt naar de techniek. Bij het bouwen houden we onder meer rekening met jouw commerciele doelstellingen, het huidige en toekomstige productenaanbod, de betaal- en verzendmethoden en de software pakketten die je gebruikt. Uiteraard bouwen we een SEO-proof site voor een goede positie in Google. Na oplevering zorgen we voor een uitgebreide uitleg en kun je bij ons terecht voor onderhoud en support.

Wil je meer weten over het bouwen van websites en webshops? Neem contact met ons op!