24 april 2017

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

zoekmachine optimalisatie SEOZoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie ofwel SEO is een continu proces. Vandaag de dag moet een merk of bedrijf makkelijk online vindbaar zijn op Google. Een hoge Google ranking is afhankelijk van vele factoren en krijg je niet zomaar. 

Vele zaken moeten kloppen waaronder de content op de site of webshop, de integratie met social media, de techniek, enzovoorts. Door middel van een SEO-analyse in combinatie met een aantal aanvullende maatregelen zorgen we ervoor dat jouw website hoger in de Google ranking komt te staan. 

SEO adviesSEO optimalisatie advies

Het zoekmachine optimalisatie advies begint met een nulmeting. Vervolgens analyseren we de content op je website. Uiteraard doen we ook onderzoek naar de keywords die voor jou relevant zijn en waar je op scoort. Verder kijken we onder meer naar de structuur van je website, de gebruiksvriendelijkheid en de gebruikte links. 

Al onze bevindingen en verbetersuggesties zetten we in een helder en begrijpelijk rapport. Wanneer je zelf geen tijd hebt om alle praktische adviezen door te voeren, dan doen wij dit voor je.

Sseo copywritingEO Copywriting

Het 'volstoppen' van je websitepagina's met zoekwoorden (keywords) kan een averechts effect hebben op de Google ranking.

Teksten op jouw site moeten vooral prettig leesbaar zijn waarbij de zoekwoorden gelijkmatig over pagina verdeeld zijn. Het is aan te raden teksten te schrijven die betrekking hebben op het onderwerp en relevant zijn voor de bezoeker.

Geen inspiratie? Met onze SEO copywriting krijg je teksten die relevant en boeiend zijn voor de lezer; van groot belang voor een hoge ranking.