25 april 2017

Over ons

Over ons, Onze online marketing diensten brengen traffic en leads naar jouw winkel, website, webshop of merk,


Over Reuring Online Marketing

Wat wij doen. Wij creëren Reuring rondom jouw winkel, dienst, merk of webshop. Met jarenlange ervaring in retail, wholesale en E-commerce weten we als geen ander hoe je een hogere (lokale) naams- & merkbekendheid bereikt.

We zijn sterk in het realiseren van meerwaarde voor en interactie met klanten en volgers op Social Media. Wij begrijpen de taal van de ondernemer en kennen de hectiek van de dag. Ondernemers zien online kansen, maar hebben meestal niet de tijd, de mankracht of de inspiratie om deze online kansen te benutten. Doen waar je goed in bent en goed in moet zijn is waar het om gaat.

Bij Reuring Online kun jij blijven doen waar je goed in bent. Besteed je online marketing activiteiten uit aan ons, dan zorgen wij voor een grotere merkbekendheid, meer traffic, meer bezoekers, meer leads, meer klanten en meer omzet krijgt. Dat is waar Reuring Online Marketing goed in is.

Hoe wij werken

Bij Reuring Online geloven we in een langdurige samenwerking met een zo optimaal mogelijk en meetbaar resultaat. Voordat wij een samenwerking aangaan, bespreken we eerst wat jouw online marketingdoelstellingen zijn en wat je met je marketingeuro's wilt bereiken.

Als we ervan overtuigd zijn dat we voor jou een optimaal resultaat kunnen neerzetten, dan doen we je een voorstel. Hierbij kun je dan kiezen uit een aantal verschillende pakketten die aan te passen zijn naar jouw specifieke wensen en eisen of we maken een volledig voorstel op maat.

Pas wanneer ons voorstel volledig naar jouw tevredenheid is, kunnen we gaan beginnen met het creëren van de online reuring. We geloven niet in langlopende contracten maar in de kracht van een succesvolle en langdurige samenwerking.

Hoe gaat het verder?

Neem contact met ons op en dan maken we een afspraak voor een kop koffie

We maken kennis en bespreken jouw doelstellingen

Nulmeting van de huidige online marketing activiteiten

Je ontvangt ons voorstel en is dit volledig naar je zin?

Wacht op de REURING die wij voor jou gaan creëren!

Algemene voorwaarden Reuring Online Marketing 2017

Klaar om te beginnen?

Neem contact met ons op: